Rekisteriseloste


EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Sisustusverhoomo K / Sisustusverhoilu Kristiina Raumanen
Kärsämäentie 35 A, 20360 Turku
puh: 050 375 7881
Y-tunnus: 1779560-4
verhoomo.k(at)turunverhoilijamestarit.fi
Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot
Kristiina Raumanen
puh: 050 375 7881
sähköposti: verhoomo.k(at)turunverhoilijamestarit.fi

Rekisterin nimi

Sisustusverhoomo K, asiakastietorekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai markkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisteripitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Varaus/työhistoria
  • Tiedot henkilön ilmoittamista markkinointiluvista ja –kielloista

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään.
Henkilötietoja voidaan päivittää julkisista rekistereistä.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.
Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin tallennetut tiedot säilytetään salattuina.
Rekisteriin pääsy on ainoastaan henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä.